راز قدیمی زنبورها افشا شد

به گزارش وبلاگ تفریح و سرگرمی، کشف اخیر هشت گونه تازه از زنبورها یک معمای علمی چند دهه ای درباره مهاجرت زنبورها را حل نموده است.

راز قدیمی زنبورها افشا شد

به گزارش وبلاگ تفریح و سرگرمی ، الوود زیمرمان حشره شناس در سال 1934 سه نوع نادر و کمیاب از زنبورهای کوچک قرمز-قهوه ای را روی گل های گل ماه (تاتوره Tahetahe) در مجمع الجزایر تواموتو پلی نزی (Polynesias) کشف کرد. سپس در سال 1965 چارلز میکنر کارشناس زنبور این گونه ها را به عنوان یک گونه تازه تعیین کرد.

به نقل از ایرنا، گونه موسوم به Hylaeus tuamotuensis یا زنبور نقاب دار تواموتو سال ها موجب حیرت دانشمندان شده بود. آنان درک نمی کردند که این گونه زنبور چگونه در پلی نزی کشف شده است؛ چرا که نزدیکترین خویشان این گونه در استرالیا، گینه نو و نیوزیلند حدود هزار و 865 کیلومتر در غرب تواموتو شناسایی شده اند.

از سوی دیگر، محققان قادر نبودند به اطلاعات بیشتری دست پیدا نمایند چراکه گونه کشف شده در سال 1934 هرگز مجددا دیده نشد و تصور می شد که منقرض شده است. این راز 59 ساله خاتمه به وسیله یک تیم از محققان با رهبری دکتر جیمر دورسی برملا شد.

دورسی گفت: ما با تکنیک های تازه نمونه برداری یک گونه ناشناخته مرتبط با زنبورهای نقابدار هایلیوس (Hylaeus) در جنگل کانوپی را کشف کردیم. با این زنبورها می توانیم معما را حل کنیم: نیاکان H. tuamotuensis به وسیله پرواز از جزایر به وسیله فیجی و جنوب غربی اقیانوس آرام به پلی نزی فرانسه رسیدند!

بر اساس بیانیه صادرشده، تحلیل دی ان ای و مورفولوژی این حشرات حاکی از آن است که این گونه های تازه کشف شده از اقوام زنبور نقابدار تواموتو (Tuamotu) هستند.

دانشمندان برآورد نموده اند که تعداد بیشتری از گونه های هایلیوس ممکن است بین فیجی و پلی نزی فرانسه زندگی نمایند و منتظر کشف آنها هستند.

5858

منبع: خبرآنلاین

به "راز قدیمی زنبورها افشا شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "راز قدیمی زنبورها افشا شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید