روش درست پختن گوشت و مرغ یخ زده ، سالم ترین روش یخ زدایی گوشت و مرغ را بشناسید
به گزارش وبلاگ تفریح و سرگرمی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: زمانی که گوشت یا مرغ برای یخ زدایی در دمای اتاق قرار می گیرد باید حداکثر تا دو ساعت بعد پخته گردد.
غزاله اسلامیان با اشاره به اینکه انجماد باعث می گردد باکتری ها، مخمرها، کپک ها و سایر میکروب های گوشت و مرغ غیرفعال شوند، اظهار کرد: زمانی که یخ گوشت باز گردد میکروب ها می توانند مجدداً فعال و تکثیر شوند.
وی در پاسخ به این سوال که گوشت منجمد را می توان مستقیماً برای پختن غذا استفاده کرد یا خیر، گفت: این کار مسئله ای برای سلامت گوشت ایجاد نمی کند، ولی باید زمان پخت را تا 50 درصد بیشتر در نظر بگیریم و از پخت کامل مطمئن شویم.
اسلامیان توصیه کرد: اگر گوشت یا مرغ را فریز می کنید، در قطعات کوچک تر برش دهید تا از پخت کامل آن مطمئن شوید.
عضو هیئت علمی دانشگاه ادامه داد: اطمینان حاصل کنید که گوشت و مرغ به دمای داخلی امن 165 درجه فارنهایت (74 درجه سانتی گراد) رسیده است با این حال، چند استثنا در این قانون وجود دارد به عنوان مثال نباید مرغ و گوشت منجمد را در آرام پز یا در مایکروویو پخت چراکه این روش ها باعث می شوند که مرغ و گوشت برای مدت طولانی در دمای ناامن باقی بماند.
وی با تاکید بر اینکه یخ زدایی گوشت و مرغ در دمای یخچال ایمن ترین روش است، گفت: افرادی که وقت کمتری در اختیار دارند می توانند از وان یا حمام آب سرد یا برنامه برفک زدایی مایکروویو خود استفاده نمایند.
اسلامیان اضافه نمود: رعایت نکات ایمنی غذایی می تواند به افراد در حفظ سلامت و جلوگیری از مسمومیت غذایی یاری کند.
منبع: مهر
منبع: فرارو