خطر انتقال ویروس کرونا به وسیله نان
به گزارش وبلاگ تفریح و سرگرمی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زابل بیان نمود: خطر انتقال ویروس کرونا به وسیله نان بسیار جدی است. از مردم می خواهیم هنگام خرید نان از پهن کردن آن برای خنک شدن خودداری نمایند.

به گزارش وبلاگ تفریح و سرگرمی به نقل از ایسنا، دکتر جواد اکبری زاده اظهار کرد: باید از بریدن و خرد کردن نان توسط چاقو و برس های عمومی که در نانوایی ها وجود دارد پرهیز گردد، برای اطمینان از نانی که آلوده باشد نمی توان آن را ضدعفونی و شست وشو کرد، درجه حرارت پایین و حتی فریز کردن در یخچال نیز ویروس کرونای موجود در نان را از بین نمی برد، بنابراین تنها و بهترین راه حرارت دادن مجدد آن قبل از مصرف است.
او ادامه داد: استفاده از توسترهای برقی و گازی و ماکروویو و در صورت عدم دسترسی به موارد فوق استفاده از ماهیتابه و قابلمه برای حرارت دادن بهترین راه است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زابل گفت: در صف نان ضروری است حداقل یک متر فاصله با یکدیگر را حفظ نموده و حتی الامکان از پول نقد استفاده نگردد، در صورتی که از رعایت موارد بهداشتی در نانوایی مطمئن نیستید از نان های صنعتی بهره ببرید.
بر اساس نتایج نمونه های اخذ شده از موارد مشکوک تا 21 اسفندماه تعداد 11 بیمار مبتلا به کرونا در سیستان و بلوچستان شناسایی شده است.
منبع: همشهری آنلاین