طرز تهیه شیرینی دانمارکی (گل محمدی) به شیوه قنادی

به گزارش وبلاگ تفریح و سرگرمی، شیرینی دانمارکی یا گل محمدی به علت بافت نرم و طعم دلپذیر خود هواداران زیادی دارد. این شیرینی خوشمزه که در قنادی ها به چشم می خورد، به راحتی در خانه قابل تهیه است؛ البته اگر فوت وفن درست کردن آن را بدانید. در این مقاله از خبرنگاران مگ به آموزش شیرینی دانمارکی به روش قنادی می پردازیم و تمام نکات و تکنیک هایی که برای داشتن یک شیرینی تازه و خوش طعم احتیاج دارید را با شما به اشتراک می گذاریم. پس با ما همراه باشید تا با طرز تهیه این شیرینی بی نظیر آشنا شوید.

طرز تهیه شیرینی دانمارکی (گل محمدی) به شیوه قنادی

طرز تهیه شیرینی دانمارکی (گل محمدی)

طرز تهیه شیرینی گل محمدی شامل چند مرحله مهم است، از آماده سازی کرم و خمیر گرفته تا پخت و تزئین نهایی. اگر می خواهید یک شیرینی خوشمزه با کیفیت قنادی داشته باشید، مراحل زیر را با دقت دنبال کنید.

خواندنی ها

انواع شیرینی برای عید نوروز

دیدنی ها

ویدئو طرز تهیه شیرینی دانمارکی

1. مراحل تهیه کرم

برای تهیه کرم که در وسط شیرینی دانمارکی قرار می گیرد و به آن طعم دلپذیری می بخشد، به چند ماده ساده احتیاج دارید. این مواد در جدول زیر آورده شده اند:

مواد لازممیزان
آرد سفید150 گرم
شیر600 گرم
شکر300 گرم
کره30 گرم
وانیلنوک قاشق

برای درست کردن کرم دانمارکی باید:

  • شیر را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید کاملا به جوش بیاید.
  • شکر و آرد سفید قنادی را با هم مخلوط کنید. وقتی شیر به جوش آمد، میزان کمی از آن را به این مخلوط بیفزایید و هم بزنید.
  • مخلوط فوق را به شیر در حال جوش اضافه کنید. شعله را کم کنید و مرتب شیر را هم بزنید تا خامی آرد گرفته گردد.
  • وقتی کرم به غلظت مناسب رسید و جای قاشق روی آن باقی ماند، ظرف را از روی حرارت بردارید.
  • کره و وانیل به کرم اضافه کنید. سپس آن را کنار بگذارید تا خنک گردد.

2. مراحل تهیه خمیر

برای تهیه شیرینی دانمارکی حرفه ای داشتن یک خمیر لطیف و استاندارد اهمیت زیادی دارد. این خمیر نرم باعث می گردد شیرینی شما بعد از پخت و بافت ترد و طعم خوبی داشته باشد. در ادامه مراحل آماده سازی خمیر و نحوه پخت این شیرینی خوشمزه را مرحله به مرحله شرح می دهیم.

مواد لازممیزان
آرد سفید600 گرم
شکر100 گرم
تخم مرغ2 عدد
خمیر مایه10 گرم
شیر40 گرم
روغن مایع80 گرم
مارگارین قنادی300 گرم
نمکیک قاشق چای خوری
وانیلیک قاشق چای خوری

برای تهیه خمیر مراحل زیر را دنبال کنید:

  • خمیر مایه، یک قاشق شکر، 160 گرم آب ولرم و 2 قاشق آرد سفید را با هم مخلوط کنید و درب ظرف را بگذارید تا پف کند و عمل بیاید.
  • تخم مرغ، شیر، روغن مایع و به جامانده شکر را به یاری همزن دستی با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند. سپس وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.
  • خمیر مایه عمل آمده را به مخلوط فوق اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند.
  • آرد سفید را با نمک مخلوط کنید.
  • مخلوط تخم مرغ، شیر و خمیر مایه را داخل ظرف همزن برقی بریزید و در حین مخلوط شدن و طی چند مرحله به تدریج آرد و نمک الک شده را به آن اضافه کنید. آرد باید به میزان ای اضافه گردد که خمیر به دست آمده خیلی شل یا خیلی سفت نباشد.
  • بعد از آماده شدن خمیر، آن را داخل نایلون بگذارید.
  • روی یک سطح صاف کمی آرد بپاشید. مارگارین قنادی را روی آن قرار دهید و روی مارگارین دوباره کمی آرد بریزید.
  • مارگارین را به یاری وردنه باز کنید. سپس آرد اضافی را پاک کنید و مارگارین را کنار بگذارید.
  • خمیر را روی یک سطح صاف که آردپاشی نموده اید بگذارید. روی خمیر هم کمی آرد بریزید و آن را به یاری وردنه باز کنید. خمیر باید به قدری باز گردد که میزان آن 2 برابر مارگارین قنادی باشد.
  • آرد اضافی خمیر را بگیرید و مارگارین را وسط آن قرار دهید. سپس چهار طرف خمیر را به هم برسانید.
  • روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را با وردنه به شکل مستطیل باز کنید. مراقب باشید خمیر پاره نگردد.
  • 2 لبه خمیر را کمی تا بزنید تا در قسمت وسط به هم برسند. سپس خمیر را دوباره از وسط تا کنید تا چهار لایه خمیر داشته باشید.
  • مجددا روی خمیر آرد بپاشید و آن را از قسمت طول با وردنه باز کنید. تمام مراحل قبل را تکرار کنید و با کشیدن یک نایلون روی خمیر به آن به مدت پنج تا 10 دقیقه استراحت بدهید.
  • در مرحله بعد ضروری است خمیر را به یاری وردنه و به شکل مستطیل باز کنید. ضخامت خمیر باید حدود سه تا چهار میلی متر باشد.
  • چهار طرف خمیر را با چاقو برش دهید و صاف کنید.
  • شیرینی دانمارکی را می توان به شکل های مختلف پیچید یا رول کرد. برای مثال، می توانید خمیر را به صورت مربع های کوچک برش بزنید و کرم دانمارکی را به یاری قیف در وسط آن ها بریزید. سپس 2 گوشه خمیرها را به هم برسانید، به طوری که به شکل مثلث درآیند.

دیدنی ها

طرز تهیه شیرینی نخودچی

خواندنی ها

طرز تهیه شیرینی پنجره ای

3. نحوه پخت شیرینی دانمارکی

اکنون که خمیر را آماده کردید، می توانید آن را به شیوه زیر بپزید:

  • شیرینی ها را داخل سینی فر بچینید. روی آن ها رومال (مخلوط زرده تخم مرغ، وانیل و نمک) بمالید و با خلال بادام، کنجد و… تزیین کنید.
  • روی سینی نایلون بکشید و به خمیرها در دمای محیط یک تا 2 ساعت استراحت بدهید تا حجیم شوند.
  • فر را از قبل روی دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید و سینی را به مدت 10 تا 15 دقیقه داخل آن قرار دهید.
  • بعد از خروج سینی از فر و خنک شدن شیرینی ها، با برس روی آن ها شربت بار یا مخلوط عسل و آب بمالید. مراقب باشید که شربت بار حتما ولرم باشد.

دیدنی ها

ویدئو طرز تهیه شیرینی نارگیلی

کلام پایانی

با رعایت مراحل گفته شده می توانید یک شیرینی دانمارکی باکیفیت تهیه کنید. دقت در آماده سازی خمیر و رعایت زمان بندی پخت تاثیر زیادی در نتیجه نهایی خواهد داشت. اگر به جزئیات توجه کنید، شیرینی هایی با بافت نرم و طعم عالی خواهید داشت.

منبع: دیجیکالا مگ

به "طرز تهیه شیرینی دانمارکی (گل محمدی) به شیوه قنادی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شیرینی دانمارکی (گل محمدی) به شیوه قنادی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید