طرز تهیه مرغ تنوری با سس مخصوص

به گزارش وبلاگ تفریح و سرگرمی، خبرنگارانـ مرغ در برنامه غذایی خانواده ایرانی یکی از پروتئین های بسیار پر مصرف است که معمولا بیش تر از گوشت قرمز از آن استفاده می گردد. مرغ در انواع خورش ها، سوپ ها، پلوها، سالادها، فست فود ها و خوراک ها استفاده می گردد؛ ولی استفاده از آن برای غذای اصلی و به صورت خورش همراه با پلو رواج بیش تری دارد. مرغ تنوری یکی از انواع طبخ مرغ است که طی آن مرغ را داخل فر می پزند و به همین علت به آن مرغ تنوری گفته می گردد.

طرز تهیه مرغ تنوری با سس مخصوص

به گزارش وبلاگ تفریح و سرگرمی، برای تهیه مرغ تنوری باید آن را با مواد مختلف مزه دار کرد تا مرغ بعد از پخته شدن داخل فر خشک نگردد. برای مزه دار کردن مرغ تنوری از مواد مختلفی مانند کره، آبلیمو، سس مایونز و ادویه های خوشبو استفاده می نمایند. این مرغ خوشمزه را معمولا همراه با پلوی زعفرانی سرو می نمایند که ترکیب دلپذیری است. مرغ تنوری را معمولا به صورت درسته و گاه شکم پر تهیه می نمایند؛ ولی ما در این مطلب می خواهیم طرز تهیه ران مرغ تنوری را همراه با آموزش سس مخصوص و منحصر به فرد آن و همه نکاتی که برای تهیه این مرغ خوشمزه باید بدانید، با شما کاربران گرامی به اشتراک بگذاریم.

مواد لازم برای تهیه مرغ تنوری

ران مرغ: 3 عدد

شیر: 2 لیوان

سس مایونز: 2 قاشق غذاخوری

ماست: 4 قاشق غذاخوری

لیموترش: 1 قاشق غذاخوری

روغن مایع: 5 قاشق غذاخوری

عسل: 1 قاشق غذاخوری

نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم

پودر آویشن: 1 قاشق چای خوری

سیب زمینی: 3 عدد

نکات مربوط به مواد اولیه

نکات مربوط به مرغ

یکی از نکات بسیار مهم در تهیه انواع غذا ها انتخاب مواد اولیه سالم و تازه است. وقتی می خواهید مرغ را انتخاب کنید، حتماً جا هایی مانند ران و بال را که اتصال دارند، چک کنید؛ زیرا ماندگی و ناسالم بودن مرغ در این قسمت ها زود تر معین می گردد. اگر این قسمت ها بوی نامطبوعی بدهد؛ یعنی مرغ تازه نیست. حواستان باشد مرغ هایی را که خیلی خیس هستند، انتخاب نکنید. رطوبت زیاد مرغ نشان دهنده این است که قبلاً فریز شده است. اگر از مرغ های بسته بندی استفاده می کنید، حتما تاریخ آن را چک کنید و حواستان باشد که مرغ خون آبه نداشته باشد.

نکات مربوط به عسل

ممکن است با شنیدن کلمه عسل فکر کنید که این ماده غذایی به علت شیرین بودن ممکن است طعم مرغ را شیرین کند که این موضوع برای کسانی که تمایلی به خوردن غذا های شیرین ندارند، خوشایند نیست. اما با اطمینان به شما می گوییم که این مقدار عسل استفاده شده در سس مخصوص هرگز طعم شیرینی به مرغ شما نمی دهد؛ بلکه باعث نرم شدن و ترد شدن مرغ خواهد شد؛ بنابراین سعی کنید که عسل را از مواد سس مخصوص حذف نکنید.

طرز تهیه مرغ تنوری با سس مخصوص

1 ـ برای آغاز کار ران های مرغ را داخل یک کاسه گود قرار بدهید و شیر را روی آن ها بریزید و صبر کنید تا مرغ حدود نیم ساعت در شیر استراحت کند.

2 ـ در مرحله بعد باید سس مخصوص مرغ تنوری را تهیه کنید. برای این کار ماست + سس مایونز+ عسل+ لیموترش+ روغن مایع+ نمک + فلفل سیاه+ زردچوبه را داخل یک کاسه بریزید و خوب با هم مخلوط کنید تا همه مواد به صورت یک نواخت با هم آمیخته شوند.

3 ـ سیب زمینی ها را پوست کنید و به صورت خلالی درشت برش بزنید؛ سپس روی سیب زمینی کمی نمک، پودر آویشن و 1 قاشق روغن مایع بریزید و خوب هم بزنید تا همه سیب زمینی ها مزه دار شوند.

4 ـ روی ران مرغ را با یک چاقوی نوک تیز چند برش عمیق ایجاد کنید؛ سپس ران ها را داخل سسی که از قبل آماده نموده اید، بخوابانید و پشت و روی مرغ را با سس کاملا بپوشانید. حالا ران را از داخل سس بیرون بیاورید و روی سینی فر که کف آن را با کاغذ روغنی پوشانده اید، بچینید. سیب زمینی های مزه دار شده را هم کنار مرغ ها بریزید؛ سپس روی سینی را با فویل بپوشانید و سینی را در فر 180 درجه سانتیگراد که از پانزده دقیقه قبل گرم نموده اید، بگذارید. بعد از گذشت سی دقیقه فویل را از روی سینی بردارید و ده دقیقه دیگر زمان بدهید تا مرغ کاملا پخته و نرم گردد. حالا مرغ خوشمزه تنوری شما آماده سرو است. نوش جان

منبع: فرارو

به "طرز تهیه مرغ تنوری با سس مخصوص" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مرغ تنوری با سس مخصوص"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید