معروف ترین غذاهای ایرانی از دید خارجی ها

به گزارش وبلاگ تفریح و سرگرمی، برترین غذاهای ایرانی

تا به حال شده میهمانی خارجی داشته باشید و دوست داشته باشید برترین و خوشمزه ترین غذاهای ایرانی را به او معرفی کنید؟ اگر بخواهید چند غذای خوشمزه ایرانی را معرفی کنید چه می گویید؟ در این مطلب می خواهیم معروف ترین و معروف ترین غذاهای ایرانی از دید جهانگرد های خارجی را به شما معرفی کنیم. این غذاها در سرتاسر جهان به عنوان نماینده های آشپزی ایرانی شناخته می شوند و باید بگوییم که انصافا نماینده های خوبی هم هستند. به نظرتان برترین غذاهای ایرانی کدام هستند؟ قبل از هرچیز باید بگوییم که این غذاها ترتیب خاصی ندارند، بنابراین اگر غذای محبوبتان در آخر معرفی گردید به دل نگیرید! با خبرنگاران همراه باشید.

معروف ترین غذاهای ایرانی از دید خارجی ها

برای رزرو آنلاین بلیط هواپیما اینجا را کلیک کنید

چلو کباب | Chelo Kabab

چلو کباب بدون شک معروف ترین غذای ایرانی است و خیلی ها آشپزی ایرانی را با چلو کباب می شناسند. انواع کباب و به ویژه کوبیده در بین ایرانی ها و جهانگرد ها بسیار پرطرفدار است. چلو کباب کوبیده همان طور که می دانید معمولا با گوجه و فلفل کبابی، برنج زعفرانی، دوغ و سبزی تازه سرو می گردد. البته گاهی کوبیده را به جای برنج با نان هم می خورند که صد البته بهتر است نان سنگک باشد!

قرمه سبزی | Ghormeh Sabzi

از بسیاری از ایرانی ها اگر بپرسی محبوب ترین غذایت کدام است احتمالا می گوید قرمه سبزی! خورش قرمه سبزی با سبزیجات معطر فراوان، پیاز، لیمو عمانی، لوبیا قرمز (در برخی نقاط ایران لوبیا چیتی و سفید) و گوشت قرمه شده گوسفند، گوساله یا بره تهیه می گردد. راز یک قرمه سبزی خوشمزه مثل بسیاری از غذاهای ایرانی در زمان پخت آن است. هرچه خورش را با حرارت کمتر و زمان طولانی تر بپزید به اصطلاح جاافتاده تر و خوش طعم تر می گردد. قرمه سبزی همراه با برنج ساده یا زعفرانی خورده می گردد و تجربه خوردنش مطمئنا برای خارجی ها هم جالب و مجذوب نماینده خواهد بود.

فسنجان | Fesenjan

خب، نوبتی هم باشد نوبت خورش فسنجان است! خورش مجلسی و خوشمزه ایرانی که دل همه را برده است و زینت بخش مجالس و میهمانی های مهم است. خورش فسنجان از گردوی آسیاب شده، رب انار و گوشت مرغ یا کوفته قلقلی تهیه می گردد. این خورش هم مثل قرمه سبزی باید ساعت ها با حرارت کم بپزد تا جا بیفتد. در نقاط مختلف ایران این خورش را به شیوه های مختلف درست می نمایند و برخی جاها آن را ترش تر، برخی دیگر ملس و برخی دیگر کمی شکر به غذا اضافه می نمایند تا کاملا شیرین گردد.

دیزی | Dizi

دیزی که به نام آبگوشت هم نامیده می گردد یکی از اصیل ترین غذاهای ایرانی است. اگر می خواهید دوست خارجی تان را کاملا با فرهنگ و آشپزی ایرانی آشنا کنید او را به رستوران سنتی ببرید و دیزی سفارش بدهید! گوشت گوسفند را با حبوبات و سیب زمینی و گاهی گوجه می پزند تا حسابی جا بیفتد. بعد آن را با نان سنگک، سبزی خوردن، دوغ و پیاز نوش جان می نمایند.

زرشک پلو | Zereshk Polo

یکی دیگر از برترین غذاهای ایرانی که در مجالس سرو می گردد زرشک پلو است که اغلب با مرغ تهیه می گردد. زرشک پلو از ترکیب زرشک، زعفران و برنج سفید تهیه می گردد و علاوه بر طعم فوق العاده خوشمزه ظاهری بسیار زیبا و مجلسی دارد. زرشک پلو با مرغ یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است و در جهان نیز معروفیت زیادی پیدا نموده است.

آلبالو پلو | Albaloo Polo

آلبالو با ظاهر زیبا و رنگارنگی که دارد غذایی مجلسی محسوب می گردد و در بسیاری از میهمانی ها و مراسم های رسمی سرو می گردد. آلبالو پلو یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است و آن را هم با گوشت قرمز (کوفته قلقلی) و هم با گوشت مرغ درست می نمایند. درست کردن آلبالو پلو احتیاج به تبحر و مهارت خاصی دارد و هرکسی نمی تواند آن را به خوبی درست کند.

باقالی پلو | Baghali Polo

باقالی پلو اگر با ماهیچه تهیه گردد یکی از مجلسی ترین و لذیذترین غذاهای ایرانی است و بسیاری از ایرانی ها و البته خارجی ها عاشق آن هستند. برای تهیه باقالی پلو، برنج سفید را با باقالی و زعفران ترکیب می نمایند و در آخر ماهیچه گوسفند یا گوشت مرغ را در کنار بشقاب قرار می دهند و سرو می نمایند.

لوبیا پلو | Loobia Polo

لوبیا پلو یکی دیگر از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که سرو کردنش رسم و رسوم خاصی هم دارد. لوبیا پلو را معمولا همراه با ته دیگ نان یا سیب زمینی، سالاد شیرازی، سبزی خوردن و ماست می خورند که ترکیبی بسیار خوشمزه می گردد. برای تهیه لوبیا پلو، لوبیا سبز خرد شده را با گوشت و پیاز و رب گوجه فرنگی و و ادویه جات مختلف ترکیب می نمایند و روی حرارت ملایم قرار می دهند تا دم بکشد و آماده بگردد.

ته چین | Tahchin

ته چین یکی از غذاهای ایرانی بسیار خوشمزه و زیباست که ظاهری بسیار شیک و مجلسی دارد. جالب است بدانید که خارجی ها ته چین را به خاطر ظاهر زیبایش کیک ایرانی هم می نامند. ته چین را به صورت ساده و همراه با مرغ، گوشت، بادمجان و … درست می نمایند؛ اما ته چین مرغ معروفیت بیشتری دارد.

جوجه کباب | Joojeh Kabab

ایرانی ها عاشق گوشت هستند و در بیشتر غذاهای ایرانی گوشت مرغ یا گوسفند و گوساله حتما وجود دارد. یکی از خوشمزه ترین غذاهای گوشتی جوجه کباب است که روی ذغال کباب می گردد و بسیار خوشمزه است. یکی از سنت های ایرانی ها این است که وقتی برای کمپینگ به دل طبیعت می روند حتما مواد لازم برای تهیه جوجه کباب را همراه می برند و همان جا روی ذغال و آتش جوجه ها را کباب می نمایند! جوجه کباب را همراه با گوجه کبابی و برنج زعفرانی و کره می خورند که بسیار ترکیب خوشمزه ای است.

خورش قیمه | Gheimeh

یکی دیگر از غذاهای ایرانی که بسیار محبوب و پرطرفدار است خورش قیمه است. قیمه اغلب با خلال سیب زمینی سرخ شده و گاهی با بادمجان هم تهیه می گردد که اولی را قیمه سیب زمینی و دومی را قیمه بادمجان می نامند. برای تهیه خورش قیمه گوشت قیمه شده را با پیاز و لپه و رب گوجه فرنگی، لیمو عمانی و آب می پزند تا کاملا جا بیفتد. در آخر سیب زمینی های سرخ نموده یا بادمجان سرخ شده را به خورش اضافه می نمایند و همراه با برنج ساده یا زعفرانی نوش جان می نمایند.

خورش بادمجان | Khoresh bademjan

بادمجان در بسیاری از غذاهای ایرانی استفاده می گردد و مردم ایران عاشق آن هستند. یکی از خوشمزه ترین غذاهایی که با بادمجان تهیه می گردد خورش بادمجان است. برای تهیه این خورش گوشت را با پیاز و ادویه جات می پزند و بعد بادمجان های سرخ شده و بادمجان و غوره را به آن اضافه می نمایند. خورش بادمجان اغلب با برنج سفید یا زعفرانی خورده می گردد هرچند آن را همراه با نان هم می توان سرو کرد.

دلمه | Dolmeh

دلمه انواع مختلفی دارد و دلمه برگ مو، دلمه گوجه، بادمجان و فلفل دلمه ای از جمله معروف ترین آن ها هستند. با این حال، دلمه برگ مو محبوبیت بیشتری دارد و بسیاری از ایرانی ها در فصل بهار که برگ های انگیر تازه و ترش و خوشمزه است این دلمه را تهیه می نمایند. دلمه در ایران یکی از غذاهای محلی استان های آذربایجان غربی و شرقی به شمار میرود، با این حال امروزه در سرتاسر ایران این غذای خوشمزه طبخ می گردد. مواد داخل دلمه ترکیبی از گوشت چرخنموده، سبزی دلمه، پیاز، لپه و … است.

کوفته تبریزی | Tabrizi Kufteh

کوفته تبریزی همان طور که از اسمش معین است اصالتا غذایی تبریزی است اما امروزه در سرتاسر ایران تهیه می گردد و یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی به شمار میرود. تو ایران انواع کوفته تهیه می گردد اما کوفته تبریزی از همه معروف تر و خوشمزه است. کوفته تبریزی از ترکیب گوشت، لپه و سبزیجات تهیه می گردد و داخل کوفته هم تخم مرغ آبپز، آلو، گردو، پیاز داغ و زرشک ریخته می گردد.

آش رشته | Ash Reshte

در ایران آش های بسیار زیادی وجود دارد و هر منطقه آش مخصوص به خود را دارد. در این میان آش رشته از همه معروف تر است و گردشگران خارجی با آن بیشتر آشنا هستند. آش رشته یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانی است و در ایامی مثل ماه رمضان به صورت نذری پخته می گردد. برای تهیه آش رشته حبوبات مختلف را با سبزی مخصوص آش می پزند و بعد رشته آشی و کشک را به آن اضافه می نمایند. تزئین روی آش اهمیت زیادی دارد و بسیاری از ایرانی ها در تزئین تبحر زیادی دارند. پیاز داغ، سیر داغ، نعنا داغ و کشک از جمله تزئینات اصلی آش رشته است.

منبع: foodrepublic.com

منبع: الی گشت

به "معروف ترین غذاهای ایرانی از دید خارجی ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "معروف ترین غذاهای ایرانی از دید خارجی ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید