طرز تهیه وعده عصرانه خوشمزه با اسفناج

به گزارش وبلاگ تفریح و سرگرمی، لقمه عصرانه خوشمزه را می توانید با یک وعده گیاهی هم تهیه کنید. شاید با وجود اسفناج در وهله اول چندان خوشمزه به نظر نرسد، اما اینطور نیست. استفاده از خمیر پیتزا و پخت آن در فر به خوشمزگی بیشتر وعده غذای شما یاری می نماید. در خصوص خوشمزگی این دو نکته را هیچ وقت از یاد نبرید که بیشتر غذاهایی که به آن ها لقب خوشمزه یا لذیذ اتلاق می گردد، پرچرب و ناسالم هستند. نکته دوم در خصوص این وعده های خوشمزه این که ذائقه به عادت غذایی هم بستگی دارد.

طرز تهیه وعده عصرانه خوشمزه با اسفناج

اگر مایل هستید تا غذاهای سالم و مقوی جایگاه پررنگ تری در رژیم غذایی روزانه شما داشته باشند، کمی هم در عادت های غذایی تان تجدید نظر کنید. برای آغاز، بهتر است از افزودن چاشنی ها و ادویه های خوش طعم یاری بگیرید و روش هایی مثل پخت در فر هم به خوشمزه تر شدن بیشتر غذاهای سالم یاری می نماید. مثلا می توانید از همین لقمه عصرانه با اسفناج به عنوان یک وعده غذایی سالم و البته سرشار از خاصیت آغاز کنید.

مواد لازم برای تهیه لقمه عصرانه خوشمزه

  • اسفناج تازه یا منجمد 300 گرم
  • خمیر پیتزا 900 گرم
  • روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
  • پیاز کوچک (خرد شده) یک عدد
  • سیر خرد شده دو حبه
  • جعفری تازه (خرد شده) یک چهارم فنجان
  • نعناع تازه (خرد شده) یک چهارم فنجان
  • جوز هندی یک چهارم قاشق چای خوری
  • نمک یک قاشق چای خوری
  • فلفل ساییده شده نصف قاشق چای خوری
  • تخم مرغ بزرگ دو عدد
  • پنیر سنتی کاله (خرد شده) یک ونیم فنجان
  • پودر پنیر پارمسان کاله خرید آنلاین سه قاشق غذاخوری
  • آرد همه منظوره به میزان لازم

طرز تهیه لقمه عصرانه خوشمزه با اسفناج

مرحله اول

اولین اقدام برای تهیه این لقمه عصرانه خوشمزه، روشن کردن فر است. تا مراحل آماده سازی را انجام می دهید فر هم به دمای مورد نظر شما می رسد. فر را روشن و روی دمای 200 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. سپس، یک کاغذ روغنی روی قفسه فر پهن کنید.

مرحله دوم

جعفری، نعنا را خوب شسته و آبکشی کنید تا خشک شوند. سپس، پیاز را ابتدا شسته و آن را خرد کنید. پس از آن، به سراغ پوست گرفتن حبه های سیر بروید و آن ها را به صورت ریز خرد کنید.

مرحله سوم

داخل یک قابلمه میزانی روغن بریزید و روی حرارت میانه قرار دهید تا روغن داغ گردد. پیاز را اضافه کنید و حدود پنج دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. سپس، سیر را قابلمه اضافه کنید. یک دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید. بعد از آن که حدود یک الی دو دقیقه تافت دادید، قابلمه را از روی حرارت بردارید.

مرحله چهارم

در این مرحله، ابتدا اسفناج ها را شسته و داخل یک آبکش بریزید تا آب اضافیشان برود. نعنا و جعفری آبکشی شده را به صورت میانه خرد کنید. یک کاسه نسبتا بزرگ بردارید و نعنا و جعفری را همراه اسفناج و جوز هندی و نمک و فلفل داخل کاسه بریزید. سپس، تخم مرغ ها را داخل مواد بشکنید.

مرحله پنجم

پس از آن، مواد را هم بزنید تا مخلوط شوند. سپس پنیر فتا و پارمسان را روی مواد بپاشید و ظرف را داخل یخچال قرار دهید.

مرحله ششم

میزانی آرد سفید را روی سطح کارتان بپاشید. خمیر پیتزا را به یاری وردنه روی سطح کارتان پهن کنید. به مقدار یک کف دست به صورت دایره ای خمیر را قالب بزنید.

مرحله هفتم

ظرف را از یخچال بیرون بیاورید و به مقدار دو قاشق غذاخوری از مخلوط سبزیجات روی نصف خمیر بریزید. نصف دیگر خمیر را روی مواد برگردانید و از طریق چنگال یا دست دورتادور خمیر را فشار دهید تا حین پخت مواد بیرون نریزند.

مرحله هشتم

به همین صورت خمیرهای دیگر را با مواد پر کنید. روی آن ها را با روغن زیتون چرب کنید و حدود 15 دقیقه داخل فر قرار دهید. بعد از 15 دقیقه، آن ها را برگردانید تا سمت دیگرشان هم پخته و طلایی رنگ شوند.

نکات طرز تهیه لقمه عصرانه خوشمزه با اسفناج

  • حتما اسفناج منجمد شده را داخل آبکش بریزید تا آب اسفناج کاملا گرفته شده و مواد آب نیندازد.
  • می توانید به جای پنیر فتا از میزانی پنیر موزارلای رنده شده هم بهره ببرید.
  • از قلم نیاندازید که فر را قبل از پخت و پز حتما گرم کنید.
  • طعم این لقمه عصرانه خوشمزه با سس کچاپ تند بی نظیر خواهد شد.
  • اگر مایل هستید تا با اسفناج، فینگرفود یا غذاهای خوشمزه در فر را درسته کنید، پیشنهاد می کنیم پنکیک حرفه ای با ژامبون و اسفناج را امتحان کنید.
منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه وعده عصرانه خوشمزه با اسفناج" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه وعده عصرانه خوشمزه با اسفناج"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید