طرز تهیه سس انبه برای فلافل مثل فست فود

به گزارش وبلاگ تفریح و سرگرمی، سس انبه برای اهالی جنوب، جزء جدایی ناپذیر از فلافل است. اگر در آبادان فلافل خورده باشید یا طرز تهیه فلافل با نخود را بلد باشید، طعم بی نظیر و مجذوب نماینده سس انبه را چشیده اید. این سس خوشمزه طعم ملسی دارد که در کنار طعم ترد و تند فلافل ترکیبی مجذوب نماینده و خاص را ایجاد می نماید. متاسفانه به علت در دسترس نبودن سس انبه در تمامی شهرهای ایران، فلافل را اغلب با سس کچاپ یا مایونز میل می نمایند. اما بهتر است بدانید که تهیه این سس تنها با چند قلم ماده اولیه ساده نیز ممکن است و می توانید آن را در منزل تهیه نموده و از عطر و طعم فلافل خانگی در کنار سس انبه لذت ببرید. در ادامه این مطلب طرز تهیه سس انبه برای فلافل را آورده ایم که حتی برای ترکیب آن در فلافل بندری نیز مناسب است.

طرز تهیه سس انبه برای فلافل مثل فست فود

مواد اولیه تهیه سس انبه برای فلافل

  • پودر انبه 3 قاشق غذاخوری
  • سرکه 55 میلی گرم
  • جعفری تازه یا خشک 1 قاشق مرباخوری
  • نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری
  • آب 1 پیمانه
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل قرمز به میزان لازم

مراحل طرز تهیه سس انبه برای فلافل

1. مخلوط کردن مواد خشک با سرکه

در ابتدای کار یک کاسه نسبتا بزرگ برداشته و پودر انبه، کمی نمک و فلفل قرمز را در آن ریخته و مخلوط می کنیم. سپس سرکه را به آرامی به مواد اضافه می کنیم. مهم است که سرکه به آرامی اضافه گردد تا مواد خشک گلوله ای نشوند. پس از اینکه همه سرکه را داخل ظرف ریختیم به خوبی هم می زنیم تا پودر انبه در سرکه حل شده و باز گردد.

2. اضافه کردن نشاسته ذرت

پس از حل کردن پودر انبه در سرکه، نشاسته ذرت را در آب حل می کنیم. به همان روش قبل، آب را به آرامی به نشاسته اضافه نموده و هم می زنیم تا گلوله نگردد. سپس هم می زنیم تا نشاسته به خوبی در آب حل گردد و سپس آن را به پودر انبه حل شده اضافه و مخلوط می کنیم.

3. قرار دادن مواد روی حرارت

در این مرحله یک قابلمه کوچک روی شعله حرارت قرار داده و مواد را درون آن می ریزیم. پس از ریختن مواد آغاز به هم زدن کنید تا جایی که مواد کمی غلیظ شوند. بهتر است اجازه ندهید غلظت محلول بیش از میزان زیاد گردد چون بعد از سرد شدن نیز به غلظت آن افزوده می گردد. جعفری خشک را نیز در همین مرحله به مواد اضافه کنید. سپس سس را کنار بگذارید تا خنک گردد و از طعم آن همراه با فلافل لذت ببرید.

نکات مهم درباره طرز تهیه سس انبه برای فلافل

تا اینجا طرز تهیه سس انبه برای فلافل را یاد گرفتیم. همانطور که دیدید تهیه این سس بسیار ساده و راحت است ولی شامل نکات مهمی است که دانستن آن ها خالی از لطف نیست.

  • بعضی افراد در تهیه سس انبه، از رب گوجه فرنگی نیز استفاده می نمایند که به ذائقه شما بستگی دارد. در صورت تمایل می توانید آن را نیز اضافه کنید اما در صورت عدم استفاده طعم انبه، طعم غالب خواهد بود.
  • برای حل کردن نشاسته ذرت حتما از آب سرد بهره ببرید.
  • پودر انبه را می توانید از عطاری ها تهیه کنید.
  • به جای جعفری خشک، از جعفری تازه نیز می توان استفاده کرد.

سوالات متداول درباره طرز تهیه سس انبه برای فلافل

تا اینجا با طرز تهیه سس انبه برای فلافل آشنا شدیم اما در ادامه، سوالات متداول پیرامون این موضوع را نیز بیان می کنیم.

برای تهیه سس انبه حتما باید از پودر انبه استفاده کرد؟

برای تهیه سس انبه فلافل به جای پودر انبه از میوه انبه له شده نیز می توانید بهره ببرید.

طرز تهیه سس انبه بدون سرکه چگونه است؟

برای تهیه سس انبه بدون سرکه بهتر است از میوه تازه انبه بهره ببرید. در این روش از پوره میوه انبه استفاده می گردد.

سس انبه را تا چه مدت می توان در یخچال نگهداری کرد؟

سس انبه فلافل را می توانید تا در یک ظرف شیشه ای دربسته تا سه هفته در یخچال نگهداری کنید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه سس انبه برای فلافل مثل فست فود" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سس انبه برای فلافل مثل فست فود"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید